Broshura

Broshura

You are here

Hapet e parë është një tablo ndjesish, ku përmes rrëfimeve të prindërve dhe të terapistëve të programit social “Tungjatjeta…Jetë” do të përjetoni emocione të forta, sfida, përkushtim, por edhe lot gëzimi.

Në 20 vjetorin e World Vision (WV),  Zyra e Shqipërisë dhe Kosovës,  ekspozita “Një Rrugëtim Shprese dhe Transformimi” sjell disa nga imazhet  më të fuqishme nga larmishmëria e  arkivit të organizatës.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni