Broshura

Broshura

You are here

Të rinjtë në zonën e Librazhdit do të zënë një vend të veçantë në projektin “Jo drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd”.

Projekti për ngritjen e një Pike Grumbullimi (Food Hub) ka nisur dhe do t’ju japë mundësi 360 fermerëve të zonës dhe 1500 të rinjve për t’u angazhuar në marketimin dhe shitjen e produkteve bio të zonës.

Kthimi i emigrantëve në vendin e origjinës shoqërohet shpesh me shumë sfida që mund të pengojnë riintegrimin socio-ekonomik.

Plani i Emergjencave; Mënyrat e evakuimit të sigurtë; Numrat e kontaktit në raste emergjence; të gjitha këto informacione dhe të tjera janë të përmbledhura në këndet e informacionit në 23 shkolla të vendit për t’ju ardhur në ndihmë komunitetit në shkollë për të rritur njohuritë për të përballuar

28 foto, që flasin për 12 jetë. Të gjitha bardhë e zi, sepse është një udhëtim drejt dhembjes. Ata janë dëshmitarë të përballjes së indiferencës me solidaritetin, të dashurisë me dhembjen, të luftës mes të mundurës dhe të pamundurës.

Hapet e parë është një tablo ndjesish, ku përmes rrëfimeve të prindërve dhe të terapistëve të programit social “Tungjatjeta…Jetë” do të përjetoni emocione të forta, sfida, përkushtim, por edhe lot gëzimi.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni