Broshura

Broshura

You are here

Kthimi i emigrantëve në vendin e origjinës shoqërohet shpesh me shumë sfida që mund të pengojnë riintegrimin socio-ekonomik.

Plani i Emergjencave; Mënyrat e evakuimit të sigurtë; Numrat e kontaktit në raste emergjence; të gjitha këto informacione dhe të tjera janë të përmbledhura në këndet e informacionit në 23 shkolla të vendit për t’ju ardhur në ndihmë komunitetit në shkollë për të rritur njohuritë për të përballuar

28 foto, që flasin për 12 jetë. Të gjitha bardhë e zi, sepse është një udhëtim drejt dhembjes. Ata janë dëshmitarë të përballjes së indiferencës me solidaritetin, të dashurisë me dhembjen, të luftës mes të mundurës dhe të pamundurës.

Hapet e parë është një tablo ndjesish, ku përmes rrëfimeve të prindërve dhe të terapistëve të programit social “Tungjatjeta…Jetë” do të përjetoni emocione të forta, sfida, përkushtim, por edhe lot gëzimi.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni