Udhëzues për Ngritjen dhe Funksionimin e Njësive për Mbrojtjen e Fëmijëve në Nivel Lokal

You are here

Postuar: 8/08/2016

Ngritja  dhe  funksionimi  i  Njësive  për  Mbrojtjen  e  Fëmijëve  po  bëhet  gjithnjë  e  më  i  rëndësishëm,  jo  vetëm  se  i  përgjigjet  kërkesave  të  Ligjit  10  347,  “Për   Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve”, por edhe sepse tashmë konsiderohet si një  strukturë e shërbimeve sociale që ofron shërbime dhe koordinon përpjekjet për  parandalimin dhe mbrojtjen më të mirë të fëmijëve nga  abuzimi, dhuna, neglizhimi,  shfrytëzimi,trafikimi etj.

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni