Tender/ Preselektim biznesesh me objekt “Shërbim katering për zonën e Durrësit”

You are here

Postuar: 29/10/2022

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën “Shërbim katering për zonën e Durrësit” :   

Tender Preselektim Event # 390009 me objekt “Sherbim Katering në zonën e Durrësit.

Dokumentet për aplikim gjenden bashkangjitur.

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:
A-Dokumentat për preselektim:
1. Certifikatë Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB Historiku)
2. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni doc.1 bashkangjitur- formular regjistrim biznesi)
3. Plotësoni Kodin e Sjelljes së Furnizuesit, politikat (doc.2 bashkangjitur WV politikat e biznesit)

 Afati për pranimin e dokumentave data 4 Nëntor 2022. Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë. 

Mënyra e aplikimit:
• në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë)
 
Shënime të rëndësishme:
1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilët organizata mund të punojë gjithmonë.
2. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .
3. Cdo aplikim qe nuk dorëzohet në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org, nuk do të pranohet.
4. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet.
5. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: argen_cani@wvi.org  ose numrin e telefonit: +355684047433.
8. Fillimi i publikimit për aplikim fillon 29 Tetor 2022 përfundon 4 Nëntor 2022.
9. Pas kualifikimit në fazën e preselektimit, procedohet më tej me kërkesën për ofertë financiare vetëm me bizneset e kualifikuar. Ftesa “kërkesë për ofertë financiare” do të dërgohet përmes sistemit të prokurimit “COUPA”.
 
Ju mirëpresim.
Suksese! 

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni