Të rinjtë dhe projekti "Jo Drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd"

You are here

Postuar: 30/08/2022

Të rinjtë në zonën e Librazhdit do të zënë një vend të veçantë në projektin “Jo drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd”.

Rreth 1500 të rinj të moshave 12-18 vjeç janë bërë pjesë e trajnimeve ndërgjegjësuese për krijimin e ideve për alternativa zhvillimi në zonë dhe parandalimin e kultivimit të drogave të paligjshme.

Në vijim të rinjtë do të ftohen të eksplorojnë mundësitë që ofron zona si dhe do nxiten të fillojnë që në këtë moshë të gjenerojnë ide se si të mund t’i shfrytëzojnë më tej këto mundësi.

Një informacion të detajuar rreth rrezikut ndaj drogave nga psikologu Florian Kulla, dhe një histori suksesi nga një e re e përkushtuar ndaj punës do të mund ta njihni në këtë fletëpalosje, përgatitur për të rinjtë e projektit.

Projekti 28 mujor “Jo Drogë, Pikë Grumbullimi. Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd” financohet nga Bashkimi Europian dhe po zbatohet nga Bashkia Librazhd dhe World Vision Albania.

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni