Kërkesat e tregut lokal të punës për të rinjtë Shkodër/Ulqin

You are here

Postuar: 28/10/2021

Rezultatet e hulumtimit për Kërkesat e tregut lokal të punës për të rinjtë Shkodër/Ulqin - maj 2021

Qëllimi kryesor i këtij anketimi ishte të hulumtojë kërkesat e tregut të punës në sektorin e turizmit, për të rinjtë në Mal të Zi dhe Shqipëri, respektivisht në Ulqin dhe Shkodër.

Kjo analizë u realizua në kuadër të projektit “Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi për mundësi karriere në sektorin e turizmit”.

 

Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet programit IPA II, i cili menaxhohet nga Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale (CFCU) e Malit të Zi dhe zbatohet nga World Vision Albania në partneritet me organizatën Horizonti i Ri, Institucioni Publik Shkolla e mesme e kombinuar “Vëllazërim Bashkim” në Ulqin dhe shkollën “Hamdi Bushati” në Shkodër.

Përmbajtja e këtij publikimi është përgjegjësi e vetme e OJQ Horizonti i Ri dhe nuk pasqyron detyrimisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni