Projekti "Përmirësimi i aftësive të familjeve për të përballuar situata emergjente", mbështetje për 115 familje

You are here

Anjeza, Liza, Astriti, Gjystja, Kasandra, Maeda dhe Zefi nga Fushë Kruja, Thumana e Bubqi janë disa prej përfituesve të projektit “Përmirësimi i aftësive të familjeve për të përballuar situata emergjente”.

Ndiqni videon për të mësuar më shumë rreth historive të tyre, nevojave që ata kishin pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit 2019 dhe pandemisë së COVID-19, si dhe ndryshimit të arritur përmes ndërhyrjes.

Projekti i zbatuar nga #WorldVisionAlbania ka mbështetur 115 familje në bashkinë Krujë për të hedhur bazat e një ekonomie më të qëndrueshme dhe për të përmbushur nevojat bazë familjare.

Ky ndërhyrje është marrë në kuadër të “Përgjigje e Mbrojtje Sociale ndaj Tërmeteve” (ESPR), një projekt i zbatuar nga UNDP Albania dhe financuar nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar, Qeveria e Finlandës dhe Qeveria e Norvegjisë. Projekti mbështet Qeverinë Shqiptare dhe tre bashki të prekura nga tërmeti, në procesin e dizenjimit dhe përkthimit të politikave që synojnë në ndërmarrjen e veprimeve të duhura lokale për të siguruar që burrat, gratë, vajzat dhe djemtë që jetojnë në varfëri, ose situata të cënueshme, që ndërthuren me kushtet pas tërmetit, të kenë akses në shërbime sociale të integruara dhe cilësore.

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni