Modulet e trajnimit për Prindërimin Pozitiv

You are here

Postuar: 29/04/2022

Si prindër/kujdestarë ju keni një punë të madhe. Ju jeni ata që i ndihmoni fëmijët tuaj të rriten, të zhvillojnë ndjenjën e përkatësisë dhe të lidhjes me familjen. Ju i mësoni fëmijëve tuaj aftësitë shoqërore dhe jetësore. Ju i ndihmoni fëmijët tuaj të ndihen të dashur. Ju gjeni mënyra për të siguruar që fëmijët tuaj të ndihen të veçantë, unikë dhe të rëndësishëm. Ju i mbani fëmijët tuaj të sigurt.

Por, si të ndërtojmë marrëdhënie pozitive me fëmijët? Si të kalojmë kohë cilësore me ta? Çfarë është disiplinimi pozitiv?

Njihuni me disa këshilla shumë praktike mbi marrëdhënien prind-fëmijë përmes 5 moduleve të trajnimit për "Prindërimin Pozitiv”, të përgatitur nga World Vision Albania me qëllim pajisjen e prindërve/kujdestarëve me njohuri shtesë lidhur me disiplinën pozitive.

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni