Video - Audio

Video/Audio

You are here

Reporteri

Blogu Reporteri është një hapësirë ku të rinjtë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje të ndryshme që i shqetësojnë në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni