Video - Audio

Video/Audio

You are here

Shkodër - Panairi i të rinjve për mundësi punësimi

Të rinj dhe të reja nga shkollat profesionale, “Hamdi Bushati” në Shkodër dhe "Vëllazërim Bashkim" në Ulqin, u bënë bashkë në aktivitetin “Panairi i të rinjve: Rrugët e zhvillimit të karrierës në sektorin e turizmit”, që u zhvillua në ambientin para bashkisë Shkodër.

Më Shumë

Të rinjtë e grupeve IMPACT - 20 vite aktivizëm

 Të rinjtë e grupeve IMPACT të World Vision në Shqipëri - 20 vite aktivizëm.

Mos e humbisni videon për të dëgjuar zërin e të rinjve...

Më Shumë

Andrew Morley, CEO World Vision International: “Të ecim drejt misionit tonë, të mbrojmë fëmijët nga dhuna!”

Mesazhi i Presidentit të World Vision International dhënë në 20 vjetorin e World Vision në Shqipëri dhe Kosovë. 

"Përshëndetje! Unë jam Andrew Morley, President i World Vision International. Përshëndetje, të gjithë kolegëve të mi në World Vision Shqipëri dhe Kosovë!

Më Shumë

Më fal bija ime...

Letra e një nëne, dedikuar së bijës.

Më fal bija ime

#ItTakesAWorld

Ditari #ITAW

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arjani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni