Video - Audio

Video/Audio

You are here

Nismat e grupeve rinore IMPACT

148 nisma janë ndërrmarë nga anëtarët e 98 klubeve IMPACT gjatë vitit 2020 anekënd Shqipërisë në 11 bashki të vendit: Dibër; Shkodër, Lezhë, Kurbin, Tiranë, Kamëz, Durrës, Librazhd, Prrenjas, Korçë dhe Maliq.

Më Shumë

A journey towards hope / Një udhëtim drejt shpresës

Rinia; mbrojtja e fëmijëve; emergjencat; shëndetësia; arsimi; zhvillimi ekonomik janë disa nga ndërhyrjet kryesore gjatë udhëtimit të World Vision në Lezhë për të sjellë një ndryshim afatgjatë dhe të qëndrueshëm për komunitetin.

Më Shumë

Rrugët e Zhvillimit të Karrierës

“Nisma në shkollën tonë shërben për trajnimin, informimin dhe ndërgjegjësimin e bashkëmoshatarëve në raste fatkeqësish natyrore”- shprehet Ajmar 12 vjeç nga Kavaja.

Më Shumë

Prindërimi Pozitiv / Positive Parenting

Cilat janë vështirësitë kryesore që hasin prindërit në ditët e sotme?

Si komunikojnë prindërit dhe fëmijët me njëri-tjetrin?

Ndiqni videon për të mësuar përjetimet e disa prej prindërve.

Më Shumë

Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Valixhja lëvizëse me materialet zhvillimore u sigurua përmes projektit ‘’Përgjigje Gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar dhe Familjet e tyre në Shqipëri‘’, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga World Vision në bashkëpunim me 6 organizata.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni