Video - Audio

Video/Audio

You are here

Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar

Studimi synon të mbështesë me të dhëna lidhjen mes fuqizimit të gruas dhe mirëqëniens së fëmijës. Të dhënat e këtij studimi japin pamjen vetëm për 8 zona të Shqipërisë dhe nuk janë ezauruese për të gjithë dimensionet e binomit nënë-fëmijë.

Më Shumë

Sporti, përfitimet në shëndetin e njeriut

A bëni aktivitet fizik? A e dini se sa i rëndësishëm është për shëndetin fizik dhe zhvillimin psiko-social tek fëmijët, të rinjtë, por edhe për të rriturit?

Më Shumë

Video-tutorial për aplikacionin “DRR 4 Schools”

“DRR 4 Schools” është një aplikacion edukativ që synon mbështetjen e nxënësve të moshave 10-16 vjeç për të përmirësuar njohuritë e tyre mbi emergjencat si Tërmeti, Epidemitë/Pandemitë, Përmbytjet, Zjarri, Ndihma e parë në shkolla përgjatë një emergjence, Kontaktet e shërbimeve të emergjencës si edhe mënyrën e duhur të reagimit në këto situata.

Më Shumë

Dita Ndërkombëtare e Gruas

Një rrëfim personal dhe motivues për çdo nënë, vajzë dhe grua i Terezinës nga Lezha. Në pak fjalë ajo thotë se vajzat duhet të mbështeten, të shkollohen dhe të kërkojnë te drejtat e tyre. 
 
Më Shumë

Grupet rinore IMPACT në Lezhë

148 nisma janë ndërrmarë nga të rinjtë e 98 klubeve IMPACT gjatë vitit që lamë pas në 11 bashki të vendit: Dibër, Shkodër, Lezhë, Kurbin, Tiranë, Kamëz, Durrës,

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni