Video - Audio

Video/Audio

You are here

Alesia

Tungjatjeta Jetë...

Alesia lindi me paralizë cerebrale, por kjo nuk e ka penguar të jetë e para e klasës dhe të shkëlqejë në orën e matematikës.

“Kur mbaron mësimi, shokët e klasës vrapojnë për të shkuar në shtëpi. Unë rri ulur dhe pres mamin”- tregon 9-vjeçarja.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni