Video - Audio

Video/Audio

You are here

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - Vetëm 7.8% e fëmijëve...

Vetëm 7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara gjatë vitit të fundit.

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara raportojnë...

55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara raportojnë se shpenzimet e nevojshme për marrjen e shërbimit shëndetësor për fëmijët me aftësi të kufizuara janë të papërballushme.

 
Më Shumë

7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara...

Vetëm 7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara gjatë vitit të fundit.

Më Shumë

55,0% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara...

55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara,  pohojnë se e kanë shumë të vështirë të përballojnë shpenzimet  për marrjen e shërbimeve shoqërore  dhe shëndetësore që u duhen fëmijëve të tyre.

 

Më Shumë

Klevisi

"Klevisi lindi një ditë të shtunë, më 10 Nëntor 2007.

Pas 1 muaji e gjysmë i filloi pak temperatur;, pastaj filloi me të vjellat e probleme të tjera. 

Për të folur, ka folur pak para se të bënte 4-vjeç. Edhe kur e mbaje për dore ecte, por të ecte vetë kishte frikë. 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arjani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni