Video - Audio

Video/Audio

You are here

Konsultimi i strategjisë kombëtare 2019-2023

World Vision ka konsultuar strategjinë kombëtare për 5 vitet e ardhshme me dhjetra përfaqësues të shoqërisë civile, institucioneve shtetërore, organizatave ndërkombëtare, përfaqësues të ambasadave dhe të akademisë.

Më Shumë

Kilometrat e mbijetesës

Në Shqipëri, sipas studimit të World Vision, 28.2% e fëmijëve raportojnë së punojnë për të siguruar të ardhura në familje. Thënë ndryshe, në Shqipëri, 1 në 3 fëmijë detyrohet të heqë dorë nga fëmijëria, të heqë dorë nga rritja normale, të heqë dorë nga lojrat, pasionet dhe e gjithë kjo sepse duhet të punojë.

Më Shumë

Për fëmijët - Tungjatjeta...jetë

Në muajin prill skuadra e programit social Tungjatjeta...jetë filloi të ofronte shërbime të specializuara në shtëpi për 35 fëmijë me aftësi të kufizuar në zonat e thella të Librazhdit.

 

Më Shumë

Bashkë - nga ambasadorët e Tungjatjeta...jetë

Tungjatjeta Jetë  ka bërë bashkë katër yje, katër kampionë!
Alban Skënderaj, Nik Xhelilaj, Luiza Gega, dhe Arlinda Çausholli sot kanë një mesazh për ju!

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 1 në 3 fëmijë...

1 në 3 fëmijë me aftësi të kufizuara përballet me diskriminim në shërbimet publike, shëndetësore apo shoqërore.

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 25% e fëmijëve me aftësi të kufizuara...

25% e fëmijëve me aftësi të kufizuara nuk ndjekin një institucion të arsimit parauniversitar.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni