Video - Audio

Video/Audio

You are here

Dhuna, në sytë e atyre që e shikojnë çdo ditë

Dhuna në Shqipëri është një fenomen që nis që nga mënyra se si sot fëmijët luajnë, apo tallin njëri-tjetrin… Por si ky fenomen në sytë e atyre që janë çdo ditë në kontakt me fëmijët, si funksionojnë shërbimet, çfarë duhet bërë më shumë …

Ndiqni intervistat me mësues, punonjës të Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijëve dhe punjonës të Policisë së Shtetit, për dhunën tek fëmijët në Shqipëri.

Më Shumë

Tungjatjeta Arta!

Arta sot mund të eci! Mund të shkojë në shkollë duke ecur ngadalë, e mbështetur tek dikush... Mund të qëndrojë në këmbë… Kanë kaluar vetëm 7 muaj nga dita kur 8-vjeçarja, u bë pjesë e “Tungjatjeta …Jetë”

Më Shumë

Njihuni me reporterët e rinj!

Ata janë të rinj nga e gjithë Shqipëria...

Ata kanë besim dhe janë plot energji...

Ata kanë një histori pë të treguar dhe ti mund të jesh pjesë e saj!

Janë reporterët e rinj!

"Unë jam këtu dhe dua të më dëgjoni!"

Ndiqni në blogun e tyre "Reporteri" në www.worldvision.al

 

 

 

Më Shumë

Një udhëtim për fëmijët

Udhëtimi 20 vjeçar i World Vision në qytetin e Vlorës.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni