Video - Audio

Video/Audio

You are here

Pritja për ambasadorët e World Vision Albania

Luiza Gega, Alban Skenderaj, Arlinda Çausholli dhe Nik Xhelilaj -actor- janë emrat e mirënjohur të sportit, artit dhe publicistikës, njëkohësisht ambasadorë të World Vision Albania për të cilët fëmijët dhe adoleshentët organizuan sot një ceremoni mirënjohjeje dhe falenderimi.

Më Shumë

Nik Xhelilaj_Youth Festival 2022

World Vision Ambassador, Nik Xhelilaj has a message for young people at Youth Festival 2022 "This Youth Festival, which is already a tradition, is one of those commitments that bring you closer to another world, different from the one you meet in your everyday life, but which ser

Më Shumë

Teknologjia dhe të rinjtë- Festivali i Rinisë 2022

Teknologji, inovacion, dixhitalizim…ka disa lloje termash që përdorim në ditët e sotme për avancimin e teknologjisë dhe ndikimit që ajo tashmë prej vitesh ka në jetën e njeriut.

Më Shumë

Nik Xhelilaj- Festivali i Rinisë 2022

Ambasadori i World Vision Nik Xhelilaj ka një mesazh për të rinjtë në Festivalin e Rinise 2022.

Më Shumë

Luiza Gega- Festivali i Rinisë 2022

Luiza Gega me anë të tij video mesazhi inkurajon të rinjtë në Festivalin e Rinisë 2022 që të merren me sport.

Më Shumë

Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar - Lançimi i studimit të World Vision Albania

Për herë të parë në Shqipëri u lançua një studim, i cili analizon marrëdhënien që ekziston mes fuqizimit  të nënës dhe fuqizimit/ përmirësimit të jetës së fëmijës.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni