Video - Audio

Video/Audio

You are here

Nik Xhelilaj_Youth Festival 2022

World Vision Ambassador, Nik Xhelilaj has a message for young people at Youth Festival 2022 "This Youth Festival, which is already a tradition, is one of those commitments that bring you closer to another world, different from the one you meet in your everyday life, but which ser

Më Shumë

Teknologjia dhe të rinjtë- Festivali i Rinisë 2022

Teknologji, inovacion, dixhitalizim…ka disa lloje termash që përdorim në ditët e sotme për avancimin e teknologjisë dhe ndikimit që ajo tashmë prej vitesh ka në jetën e njeriut.

Më Shumë

Nik Xhelilaj- Festivali i Rinisë 2022

Ambasadori i World Vision Nik Xhelilaj ka një mesazh për të rinjtë në Festivalin e Rinise 2022.

Më Shumë

Luiza Gega- Festivali i Rinisë 2022

Luiza Gega me anë të tij video mesazhi inkurajon të rinjtë në Festivalin e Rinisë 2022 që të merren me sport.

Më Shumë

Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar - Lançimi i studimit të World Vision Albania

Për herë të parë në Shqipëri u lançua një studim, i cili analizon marrëdhënien që ekziston mes fuqizimit  të nënës dhe fuqizimit/ përmirësimit të jetës së fëmijës.

Më Shumë

Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar

Studimi synon të mbështesë me të dhëna lidhjen mes fuqizimit të gruas dhe mirëqëniens së fëmijës. Të dhënat e këtij studimi japin pamjen vetëm për 8 zona të Shqipërisë dhe nuk janë ezauruese për të gjithë dimensionet e binomit nënë-fëmijë.

Më Shumë

Sporti, përfitimet në shëndetin e njeriut

A bëni aktivitet fizik? A e dini se sa i rëndësishëm është për shëndetin fizik dhe zhvillimin psiko-social tek fëmijët, të rinjtë, por edhe për të rriturit?

Më Shumë

Video-tutorial për aplikacionin “DRR 4 Schools”

“DRR 4 Schools” është një aplikacion edukativ që synon mbështetjen e nxënësve të moshave 10-16 vjeç për të përmirësuar njohuritë e tyre mbi emergjencat si Tërmeti, Epidemitë/Pandemitë, Përmbytjet, Zjarri, Ndihma e parë në shkolla përgjatë një emergjence, Kontaktet e shërbimeve të emergjencës si edhe mënyrën e duhur të reagimit në këto situata.

Më Shumë

Dita Ndërkombëtare e Gruas

Një rrëfim personal dhe motivues për çdo nënë, vajzë dhe grua i Terezinës nga Lezha. Në pak fjalë ajo thotë se vajzat duhet të mbështeten, të shkollohen dhe të kërkojnë te drejtat e tyre. 
 
Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni