Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Ku janë të drejtat që na premtuat?

20/ 11/ 2014

E enjte, 20 nëntor 2014  – “Një çerek shekulli pas adoptimit të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve, një hendek i madh është krijuar mes premtimeve të saj dhe jetës së vërtetë të miliona fëmijëve nëpër botë”, - deklaron organizata ndërkombëtare World Vision (WV), në 25-vjetorin e Konventës.

Më Shumë

Jepen 150 mijë euro për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri

4/ 08/ 2014

Tiranë, 27 Qershor, 2014

Deklaratë shtypi

Jepen 150 mijë euro për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri

 

Më Shumë

Linja Telefonike Kombëtare pa Pagesë 116 006 dhe aplikacioni “Raporto! Shpëto!” në ndihmë të viktimave të trafikimit

26/ 06/ 2014

Tiranë, 16 qershor 2014 – Shqiptarët kanë tani një mënyrë për të raportuar thjesht dhe shpejt raste trafikimi apo të dyshuara si të tilla. Ata mund të dërgojnë në mënyrë anonime një mesazh të shkurtër i cili u shkon menjëherë dhe njëkohësisht 6 zyrtarëve të ndryshëm publikë ose mund të telefonojnë falas 116 006. 

Më Shumë

“Të forcohen ligjet, shqetësues numri i të miturve që shohin pornografi”

19/ 02/ 2014

Tiranë – Rreth 44% e fëmijëve shqiptarë të intervistuar shohin përditë materiale pornografike dhe provokuese në internet. Shumica e tyre i shohin këto pamje nga kompjuterat e qendrave të internetit, por një pjesë edhe nga telefonat e tyre celularë. Përveç kësaj,  47 % e fëmijëve janë kontaktuar online nga të panjohur,shumë prej tyre me nënshtetësi të huaj.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni