Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Raporti: Lufta po i kushton qindra bilionë dollarë gjithë rajonit

23/ 03/ 2016
Ajo që duhet të dijë bota është se lufta po i kushton qindra bilionë dollarë gjithë rajonit – Sirisë dhe fqinjëve të saj-dhe po rrezikon te ardhmen e një brezi të tërë fëmijësh.
Më Shumë

150 të rinj konferencë kombëtare mbi risitë dhe ndryshimin

11/ 09/ 2015

Deklaratë për shtyp
 09-10 shtator 2015

 150 të rinj, konferencë kombëtare mbi risitë dhe ndryshimin

 Organizata ndërkombëtare World Vision: Të rinjtë më së shumti nga fshatrat dhe periferitë e qyteteve

Më Shumë

Siguria online, fëmijët dorëzojnë publikisht rekomandimet

11/ 02/ 2015

Tiranë më 13.02.2015

Deklaratë shtypi

Siguria online, fëmijët dorëzojnë publikisht rekomandimet

Më Shumë

Nxënësit me aftësi të kufizuar, paraqitet manuali për mësuesit

3/ 12/ 2014

Deklaratë shtypi

 

Nxënësit me aftësi të kufizuar, prezantohet manuali për mësuesit

 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni