Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

1 në 10 fëmijë në Shqipëri jeton me aftësi të kufizuar

9/ 12/ 2016

Studimi i parë kombëtar i prevalencës së fëmijëve me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Më Shumë

Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Fëmijëve

21/ 11/ 2016

Sot, në ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, ambasadorja e BE-së, përfaqësuesi i Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, kryetari i Bashkisë Peshkopi, zoti Muharrem Rama se bashku me Drejtorin Kombëtar të World Vision iu premtuan fëmijëve në Dibër se do i ndihmojnë për t'iu ndryshuar jetën. Ambasadorja Romana Vlahutin, Brian J.

Më Shumë

World Vision: Kurrikulë e posaçme për 1500 të rinj

6/ 09/ 2016

Tiranë, 5 shtator 2016 – Organizata ndërkombëtare World Vision po punon  me 1500  të rinj, nga fshatrat dhe periferitë e Shqipërisë, për t’u rritur atyre vetëbesimindhe për t’i fuqizuar individualisht. Në këtë mënyrë ata do të jenë të aftë të ndihmojnë dhe të zbatojnë projekte të rëndësishme për  veten, por edhe për komunitetin ku banojnë.

Më Shumë

Ndaloni punën e fëmijëve!

10/ 08/ 2016

Koalicioni Bashkë për Kujdesin Tërësor të Fëmijve

Tiranë, më 10/08/2016

Me anë të kësaj deklarate, ne Anëtarët e Koalicionit BKTF, shprehim keqardhjen tonë për vdekjen e Ardit Gjoklajt, 17-vjeçarit që ndërroi jetë më 6 gusht 2016 në Landfillin e Sharrës, gjatë punës në procesin e përpunimit të plehrave.

Më Shumë

Të merren masa të menjëhershme për mbrojtjen e fëmijëve në institucionet e përkujdesit

19/ 05/ 2016

Koalicioni Bashkë për Kujdesin Tërësor të Fëmijëve

DEKLARATË PËR SHTYP

Koalicioni Bashkë për Kujdesin Tërësor të fëmijëve, në pritje të veprimeve të mëtejshme hetimore, dënon fuqishëm ngjarjen e zbuluar më 18 Maj 2016 në Qendrës Rezidenciale Shkodër.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni