Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Hapësira zhvillimore edhe në Shkodër

14/ 12/ 2018

 

Model inovativ i shërbimeve të integruara i cili do të aplikohet në 15 shkolla në Shqipëri, pas Korçës dhe Lezhës është çelur sot edhe në Shkodër, në shkollën 9-vjeçare “Skënderbej”.

 

Më Shumë

5% për arsimin për fëmijët dhe të rinjtë tanë!

14/ 12/ 2018

Dhjetëra organizata të shoqërisë civile në Shqipëri me anë të kësaj deklarate publike duan të shprehin mbështetjen e tyre për kërkesën e studentëve për rritjen e buxhetit të arsimit në Shqipëri në masën 5 % të prodhimit të përgjithshëm bruto (PBB).

 

Më Shumë

“Hapësira zhvillimore” në 15 shkolla

3/ 12/ 2018

“Hapësira zhvillimore” në 15 shkolla

9500 fëmijë përfitojnë nga ky model zhvillimi që nis për herë të parë në Shqipëri!

Më Shumë

Lançimi i fushatës "It Takes A World"

28/ 09/ 2018

“Secili prej nesh është dëshmitar i rasteve të dhunës ndaj fëmijëve, ku jo pak herë pasojat kanë qenë fatale.

Më Shumë

Të rinjtë përkrahin të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

19/ 09/ 2018

Të rinjtë duhet të jenë promotorë aktivë në rolin e shoqërisë civile për promovimin e të drejtave të njeriut.

Më Shumë

“Festivali i Rinisë për Drejtësi Sociale”: “Play United” të rinjtë për gjithëpërfshirjen

13/ 09/ 2018

“Festivali i Rinisë për Drejtësi Sociale” zhvendoset në Parkun Rinia, për të startuar aktivitetin “Play United”!

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni