Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Festivali i Rinisë 2019, bën bashkë të rinjtë e Ballkanit Perëndimor

3/ 09/ 2019

World Vision, në bashkëpunim me Zyrën Rajonale për Bashkëpunimin Rinor (RYCO), organizojnë për të parën herë Festivalin e Rinisë në nivel ballkanik.

Më Shumë

World Vision dhe RYCO- Marrëveshje bashkëpunimi për të rinjtë

28/ 08/ 2019

Rëndësia për të investuar tek çështjet që prekin rininë sot, jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkanin Perëndimor, për t’i fuqizuar të rinjtë që të jenë aktivë në aspekte që prekin jetën e tyre, është një proces që ka nevojë për partneritet në nivel lokal, kombëtar dhe rajonal.

Më Shumë

Deklaratë për shtyp - Kosovë

30/ 04/ 2019

 

Kosovë - Bullizmi; braktisja e shkollës; përkrahja e fëmijëve me aftësi të kufizuara; hapësirat kreative për të moshuarit, të rinjtë e fëmijët; por edhe ndërgjegjësimi për jetë të shëndetshme janë vetëm disa ndër 20 nismat komunitare që të rinjtë e grupmoshës 18-25 vjeç kanë ndërmarrë në 6 komuna të Kosovës.

Më Shumë

Deklaratë për shtyp

1/ 04/ 2019

U lançua në Dibër raporti i parë i monitorimit të Shoqërisë Civile mbi Planin Kombëtar të Veprimit të Aftësisë së Kufizuar (2016-2020). Mbi 83% e personave me aftësi të kufizuara pohojnë se janë të pakënaqur me shërbimet e specializuara.

Më Shumë

Deklaratë për shtyp - Nis në Dibër programi social “Tungjatjeta…Jetë”

1/ 04/ 2019

World Vision Shqipëri dhe Kosovë nënshkoi sot marrëveshjen e bashkëpunimit me Bashkinë Dibër për zbatimin e programit social “Tungjatjeta Jetë”.

36 fëmijë me aftësi të kufizuar në zonën e Peshkopisë, Maqellarës, Tominit dhe Kastriotit do të marrin shërbime të specializuara në banesat e tyre.

Më Shumë

Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri

20/ 03/ 2019

Projekti “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision dhe SEEYN do të angazhojë rreth 1900 të rinj në 19 zona të Shqipërisë për 9 muaj. Drejtoresha e World Vision për Ballkanin Perëndimor znj.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni