Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Njoftim për shtyp - Raporti: 76% e familjeve raportojnë se nuk përmbushin aspak ose pjesërisht nevojat për ushqim gjatë pandemisë COVID-19

15/ 05/ 2020

Raporti: 76% e familjeve raportojnë se nuk përmbushin aspak ose pjesërisht nevojat për ushqim gjatë pandemisë COVID-19

Më Shumë

Njoftim për shtyp - Për herë të parë në Shqipëri lançohet platforma e vetme online për informimin e personave me aftësi të kufizuara

31/ 01/ 2020

Për herë të parë në Shqipëri lançohet platforma e vetme online për informimin e personave me aftësi të kufizuara.

www.platforma-pak.al është hapësira e parë online e dedikuar dhe e përshtatur për personat me aftësi të kufizuara që kanë vështirësi në shikim, dëgjim dhe lëvizje.

Më Shumë

Njoftim për shtyp - Raporti: 74% e fëmijëve në zonat e prekura nga tërmeti janë të traumatizuar

15/ 12/ 2019

Raporti: 74% e fëmijëve në zonat e prekura nga tërmeti janë të traumatizuar

Më Shumë

Një rrugëtim shprese dhe transformimi- 20 Vjet World Vision në Shqipëri dhe në Kosovë

13/ 09/ 2019

World Vision shënon këtë vit 20 vite punë në Shqipëri dhe Kosovë. Sot ne jemi të përkushtuar të përmirësojme jetët e më shumë se 50.000 fëmijëve në 24 bashki dhe komuna.

Jetë në plotësi për çdo fëmijë!

Gjatë dy dekadave, ne kemi punuar për të krijuar një mjedis ku fëmijët të kenë mundësi të rriten me dinjitet dhe të zhvillojnë potencialin e tyre.

Më Shumë

Festivali i Rinisë 2019/Dita e tretë konkurs për idetë e sipërmarrjeve të reja nga nxënësit e shkollave profesionale

5/ 09/ 2019

71% e të rinjve të Ballkanit  nuk kanë akses në tregun e punës. 
Shkalla zyrtare e papunësisë në Shqipëri, për të rinjtë e grupmoshës 15-29 vjeç është 22,2 % **referuar kjo të dhënave të tremujorit të parë të 2019-ës.

 

Më Shumë

Festivali i Rinisë 2019 - Qindra të rinj bashkë kundër dhunës ndaj fëmijëve

4/ 09/ 2019

Në ditën e dytë të Festivalit të Rinisë 2019, qindra të rinj nga e gjithë Shqipëria, Kosova dhe Bosnje dhe Hercegovina u bënë bashkë në një aktivitet masiv për të ngritur zërin për pasojat që sjell dhuna ndaj fëmijëve dhe adoleshenteve, e parë nga perspektiva e fëmijëve dhe profesionistëve të zhvillimit të fëmijëve.

 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni