Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Njoftim për shtyp - 20 nëntor 2020

20/ 11/ 2020

Tiranë, 20 nëntor 2020 – Kjo është dita kur duhet të ngremë zërin dhe të bashkohemi. Në Ditën Botërore të Fëmijëve, agjencitë dhe organizatat ndërkombëtare, Bashkimi Evropian, UNICEF, Save the Children, World Vision dhe Terre des hommes, kanë bashkuar forcat për t’i thënë qeverisë shqiptare se megjithë punën e bërë deri tani, nuk është e mjaftueshme për fëmijët.

Më Shumë

Njoftim për shtyp Labirinti Tiranë

12/ 11/ 2020

66% e prindërve apo kujdestarëve ligjorë e konsiderojnë dhunën si mjet disiplinimi[1]

Më Shumë

Festivali i Rinisë 2020 – Të rinjtë për ndryshim dhe rimëkëmbje

1/ 10/ 2020

29 dhe 30 Shtator - Dhjetra të rinj nga Shqipëria dhe Kosova nxorën në pah problemet kryesore të komuniteteve të tyre, ndërkohë që kërkuan mbështetje dhe investime strategjike për zhvillimin dhe rimëkëmbjen e zonave ku banojnë.

Më Shumë

Njoftim për shtyp - Tungjatjeta Prrenjas

22/ 09/ 2020

22 Shtator 2020 – Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (PNUD) në Shqipëri dhe World Vision Albania (WVA), në bashkëpunim me Bashkinë Prrenjas po ofrojnë shërbime të integruara dhe të specializuara në shtëpi për 33 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në këtë bashki.

Më Shumë

Njoftim për shtyp-Promovimi i serisë së libërthave psiko-edukues për fëmijë 4-13 vjeç: Trinka dhe Semi

21/ 08/ 2020

Promovimi i serisë së libërthave psiko-edukues për fëmijë 4-13 vjeç: Trinka dhe Semi

Më Shumë

Njoftim për shtyp - Konferenca RE-IN-VEST

23/ 07/ 2020

Raporti: 68.9% e të rikthyerve nga emigracioni janë të papunë, ndërsa 59% janë të pasiguruar nga punëdhënësi.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni