Deklarata për Shtyp

Deklarata për Shtyp

You are here

Festivali i Rinisë 2022 "Të rinjtë përgatiten për mundësi dhe mirëqenie"

2/ 07/ 2022

Raporti[1]: Vetëm 29% e adoleshentëve ndiehen shpresëplotë për të ardhmen e tyre

Më Shumë

Studimi - “Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar”

18/ 05/ 2022

Vetëm 1% e grave shqiptare të anketuara janë të fuqizuara[1], ndërkohë që 6% e fëmijëve t

Më Shumë

Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për reduktimin e riskut ndaj fatkeqësive

15/ 12/ 2021

15 Dhjetor 2021 – 230 mësues në 23 shkolla të Shqipërisë janë bërë pjesë e projektit 10 mujor që synoi përgatitjen dhe krijimin e reziliencës nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit nga fatkeqësitë në 6 rajone të Shqipërisë.

Më Shumë

Deklaratë për shtyp - Festivali i Rinisë 2021

30/ 09/ 2021

Vetëm 4% e të rinjve 12-18 vjeç në Shqipëri kanë aftësitë e nevojshme për t’u punësuar

 

Më Shumë

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

21/ 09/ 2021

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre. 66% e prindërve apo kujdestarëve e konsiderojnë dhunën si mjet disiplinimi

Më Shumë

Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi për mundësi karriere në sektorin e turizmit

23/ 02/ 2021

Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi për mundësi karriere në sektorin e turizmit Shkodër, 23 Shkurt 2021 – Projekti “Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi për mundësi karriere në sektorin e turizmit”, i cili synon t’iu mësojë të rinjve nga Shqipëria dhe Ulqini aftësi të reja, t’i përgatisë për tregun

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni