Kurrikul: Prindërimi pozitiv, udhëtimi vazhdon...

You are here

Postuar: 28/04/2022

Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë dhe nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket,”- thotë një fjalë e urtë.

Si prindër/kujdestarë ju keni një punë të madhe. Ju jeni ata që i ndihmoni fëmijët tuaj të rriten, të zhvillojnë ndjenjën e përkatësisë dhe të lidhjes me familjen. Ju i mësoni fëmijëve tuaj aftësitë shoqërore dhe jetësore. Ju i ndihmoni fëmijët tuaj të ndihen të dashur. Ju gjeni mënyra për të siguruar që fëmijët tuaj të ndihen të veçantë, unikë dhe të rëndësishëm. Ju i mbani fëmijët tuaj të sigurt.

Por si të ndërtojmë marrëdhënie pozitive me fëmijët? Si të kalojmë kohë cilësore me ta? Çfarë është disiplinimi pozitiv?

Njihuni me disa këshilla shumë praktike mbi marrëdhënien prind-fëmijë në kurrikulën e "Prindërimit Pozitiv”, të përgatitur nga World Vision Albania me qëllim pajisjen e prindërve/kujdestarëve me njohuri shtesë lidhur me disiplinën pozitive.

Tungjatjeta.al

 
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni