Kërkohet Kompani/ Ekspert për të kryer vlerësimin përfundimtar të programit të Tirana AP

You are here

Postuar: 10/11/2022

Thirrje për aplikim: Event 392581 TOR End of Program Evaluation for Tirana AP.

Vlerësim i programit në Tiranë - Afati i shprehjes së interesit për të marrë pjesë në tender është 14 Nëntor 2022 

World Vision Albania po kërkon Kompani/ Ekspert për të kryer vlerësimin përfundimtar të programit në Tiranë.  

Shprehja e interesit duhet të konfirmohet në adresën e email-it Adrila_Docaj@wvi.org deri më 14 Nëntor 2022 ku më pas do lajmëroheni me TOR-in dhe specifikat e këtij procesi.

Suksese!

 

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni