Kërkohet Kompani/ Ekspert për të kryer vlerësimin përfundimtar të programit të Tirana AP

You are here

Postuar: 10/11/2022

Thirrje për aplikim: Event 392581 TOR End of Program Evaluation for Tirana AP.

Vlerësim i programit te Tirana AP - Afati i shprehjes së interesit për të marrë pjesë në tender është 14  Nëntor 2022 

World Vision po kërkon Kompani/ Ekspert për të kryer vlerësimin përfundimtar të programit të Tirana AP.  

Shprehja e interesit duhet të konfirmohet në adresën e email-it Adrila_Docaj@wvi.org deri më 14 Nëntor 2022 ku më pas do lajmëroheni me TOR-in dhe specifikat e këtij procesi.

Suksese!

 

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Altin
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni