Kërkohen kompani/biznese apo njësi biznesi për: "Trajnim nëpërmjet Punësimit"

You are here

Postuar: 11/08/2022

World Vision Albania (WVA) dhe Fondacioni “Fryma e Dashurisë”- Diakonia Agapes (FSoLDA), u angazhuan për të vazhduar punën e nisur në projektin e mëparshëm “Të kthyerit riintegrohen dhe riinvestojnë brenda vendit” (RE-IN-VEST 1), pjesë e BMZ-Program” Kthimi te mundësitë e reja”. Përpjekjet e tyre për 12 muajt e ardhshëm do të përqendrohen në kontributin në “Rritjen e të ardhurave nëpërmjet fuqizimit social-ekonomik të të kthyerve” në 10 bashkitë e Shqipërisë (Belsh, Cerrik, Përrenjas, Kamëz, Korçë, Maliq, Kurbin, Mirditë, Vlorë dhe Tiranë, Njësitë administrative nr.5, nr. 6 dhe 11 të (Bregu i Lumit)..

Në kuadër të këtij projekti WVA po  kërkon të kontraktojë kompani / biznese apo njësi biznesi që do të ofrojnë trajnim profesional duke punuar, kundrejt pagesës për përfituesit e projektit. Aktualisht projekti zbatohet në Belsh, Cërrik, Përrenjas,Tiranë, Kamëz, Kurbin, Mirditë, Korcë e Vlorë dhe do të mbështesë 15-20 persona për një afat 4-6 muaj.

Kompanitë e intersuara për të marrë pjesë në këtë thirje janë të ftuar të aplikojnë referuar termave të referencës më poshtë. 

Afati i Aplikimit është deri në 22 gusht 2022.

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni