Hapësirat Zhvillimore si mundësi rritjeje për çdo nxënës/ Manual për mësuesit

You are here

Postuar: 20/09/2022

Ky manual u hartua bazuar në gjetjet e studimit i cili kishte për qëllim vlerësimin e funksionimit të Hapësirave Zhvillimore, praktikat e suksesshme, vështirësitë e hasura dhe cilësinë e përfshirjes së aktorëve kryesorë. Manuali synon të pasurojë aftësitë e mësuesve dhe stafit të shkollës për të përmbushur nevojat e nxënësve me aftësi të kufizuar në Hapësirat Zhvillimore. 

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni