Hapat e parë

You are here

Postuar: 25/02/2020

Hapet e parë është një tablo ndjesish, ku përmes rrëfimeve të prindërve dhe të terapistëve të programit social “Tungjatjeta…Jetë” do të përjetoni emocione të forta, sfida, përkushtim, por edhe lot gëzimi.

Lot gëzimi të familjeve të fëmijëve me aftësi të kufizuara që pak nga pak kanë nisur të hedhin disa hapa të parë e të sigurtë drejt përmirësimit, ndërsa të tjerë vijojnë me këmbëngulje të provojnë...

Që në shfletimin e parë të kësaj broshure do të përjetoni forcën e brendshme të fëmijëve për t’ia dalë mbanë e do të kuptoni shpresën që bashkë me ju kemi sjellë në rrugëtimin e secilit prej fëmijëve dhe familjeve të programit social të World Vision Albania.

Me mbështetjen dhe kontributin e secilit prej jush, “Tungjatjeta...Jetë” u bë realitet.

Ju do të jeni dëshmitarë të një pune të bërë me zemër, që do t’ju bëjë të gëzoni për çdo sukses të vogël në dukje, por rrënjësor për fëmijët me aftësi të kufizuara …

Ti mund të ndryshosh një jetë… Vërtetë mundesh…

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni