Gjetjet e studimit mbi shërbimet dhe asistencën e ofruar ndaj të kthyerve në nivel lokal, në 13 bashki të Shqipërisë

You are here

Postuar: 30/06/2020

Tungjatjeta.al

 
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni