Fushata 1goal4IMPACT - Mesazhi i të rinjve të Durrësit për barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen

You are here

Të rinjtë e Durrësit kanë gjetur një mënyrë shumë origjinale për të sjellë në vëmendjen e bashkëmoshatarëve dhe komunitetit barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen sociale.Ata kanë inskenuar një situatë që e kanë hasur në komunitet, por që duan të ndryshojnë mentalitetin dhe historia të mos përsëritet.

Fushata 1GOAL4IMPACT mbështetet nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, si dhe institucionet vendore, Bashkia Durres dhe Zyra Vendore Arsimore Durres.

Tungjatjeta.al

 
Bruna
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni