Film me metrazh të shkurtër për barazinë gjinore nga të rinjtë e Tiranës

You are here

Një film me metrazh të shkurtër është realizuar mjeshtërisht nga të rinjtë e grupeve IMPACT në Tiranë. Barazia gjinore dhe shkollimi i çdo fëmije dhe adoleshenti, pavarësisht gjinisë, është tema e historisë që ata kanë trajtuar dhe interpretuar së bashku me anëtarë të tjerë të komunitetit.

"Vajzat kanë nevojë për mbështetjen tonë! Edhe ti mund të jesh një zë i fortë në mbrojtje të tyre! Të qenit femër apo mashkull nuk duhet të jetë faktor favorizues apo privues," - është mesazhi i tyre në fund të kësaj videoje të realizuar në vijim të "Youth bootcamp".

Angazhimi i të rinjve në teknologji, art dhe kulturë për t’i dhënë zë çështjeve sociale, mund të japë rezultate surprizuese.

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni