1goal4IMPACT - Dibra/ Promovimi i sportit për përfshirje gjinore dhe sociale

You are here

Një shije të kampionateve të fushatës 1Goal4Impact do ta gjeni në këtë video të të rinjve dibranë që u përgatitën për të sjellë skuadrën përfaqësuese të qytetit të tyre në Festivalin e Rinisë 2022. Pamjet dhe intervistat na japin një panoramë të aktiviteteve sportive dhe promovimit të sportit për përfshirje gjinore dhe sociale.

Tungjatjeta.al

 
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni