World Vision Shpall Tender NO 87 FY22 për: Vlerësim për programin "Fuqizimi ekonomik të familjet" që zbatohet në Dibër, Librazhd, Korçë dhe Kurbin

You are here

Postuar: 10/02/2022

Tungjatjeta.al

 
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni