World Vision Albania shpall thirrjen për aplikim NO-88 FY22: Kompani/ekspert për dokumentimin nga zbatimi i modelit të Hapësirave Zhvillimore dhe hartimi i manualit për përdoruesit në sistemin arsimor

You are here

Postuar: 15/02/2022

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni