Blerje materiale ndërtimi (bojra dhe komponentë te tjerë)” Afati I aplikimit 16/02/2022 - 08/03/2022

You are here

Postuar: 16/02/2022
Organizata World Vision Albania në kuadër të programeve të saj po kërkon të  preselektojë biznese dhe të prokurojë në kategorinë:

“materiale ndërtimi (bojra dhe komponentë te tjerë)”  Afati I aplikimit 16/02/2022 - 08/03/2022 

Përmes ketij procesi synohet një bashkëpunim afatgjatë 2-3 vjet.  

 

Ftohen të gjithë bizneset e interesuara të plotesojnë dokumentacionin e nevojshëm sipas dokumentit "Argumentim blerje materiale 2022" bashkëlidhur:  

 

Mënyra e aplikimit:  

(Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë) 

 

Shënime të rëndësishme:  

 1. Bizneset që plotesojnë të gjithë dokumentacionin  e kërkuar  për preselektim  do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilët organizata do të punojë në të ardhmen. 
 2. World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu sic e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij. 
 3. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj 
 4. Cdo aplikim që nuk dorrëzohet në adresën e emailit Procurement_Albania@wvi.org  nuk do të pranohet. 
 5. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet.  
 6. Vlefshmëria e ofertes duhet të jetë 90 ditë.
 1. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: jurven_malaj@wvi.org- nr. cel 0686082072, brenda datës 23 shkurt 2022. 

     

 Ju mirepresim!

Tungjatjeta.al

 
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni