World Vision Albania shpall të hapur: Tender NO-077/1FY22 " Kampe verore ditore"

You are here

Postuar: 4/03/2022
Tender WVA_NO-077/1FYY2 "Kampe verore ditore"
 
World Vision në mënyrë të rregullt mbështet kampe verore të  organizuara nga organizata ose institucione në pjesë të ndryshme të Shqipërisë. Këto kampe organizohen për kategori të ndryshme të fëmijëve të cënueshëm dhe synojnë të  kontribojnë  në  përmirësimin e mirëqenies së tyre.  

Duke i konsideruar kampet verore si një eksperiencë pozitive në zhvillimin e fëmijëve, mundësi për të mësuar gjëra të reja dhe për të parë modele pozitive sociale dhe psiko- edukuese, WVA edhe për vitin 2022 është e gatshme për të kontraktuar organizata, fondacione, institucione apo ofrues shërbimi të ndryshëm të cilat organizojnë kampe verore ditore (pa fjetje) sipas kritereve të përcaktuara nga WVA. 

WVA kualifikon si kampe verore realizimin e një sërë aktivitetesh argëtuese dhe edukative të zhvilluara në një kuadër kohor prej 5 ditësh njëra pas tjetrës (Hënë-Premte) dhe me përfshirjen minimalisht të fëmijëve në 25 orë program (aktivitete mësimore dhe argëtuese) gjatë gjithë kampit dhe jo më pak se 15 orë për fëmijët me aftësi të kufizuara, sipas orarit të programit të kampit veror specifikuar në  Shtojcën B.    

Në këtë kuadër, WVA mirëpret aplikime për organizim të kampeve verore me fjetje të cilat do të vlerësohen kundrejt kritereve të përshkruara për organizimin e kampeve verore.  

Pasi të jetë bërë vlerësimi i propozimit të programit të kampit veror, buxhetit (përfshirë koston për fëmijë),  WV do t’i kthejë përgjigje institucionit/organizatës për vendimin e marrë, sidoqoftë ai.  

 

Aplikimet mund të vijnë nga organizata/fondacione/institucione/ofrues shërbimi të  ndryshëm, për kampe verore të  cilat organizohen pranë zonave ku jetojnë fëmijët, përkatësisht në: Tiranë, Durrës, Dibër. 

Preferohen ato kampe që  sigurojnë  ambjente/hapësira të  mjaftueshme /përshtatshme për organizimin e aktiviteteve sportive.  

Ky shërbim do të menaxhohet përmes marrëdhënies kontraktuale tregtare (kundrejt faturimit)  

Për më shumë informacion mbi aplikimin tuaj ju lutem referojuni tre dokumentave bashkangjitur: 
1 - ToR (Termat e Referencës), 
2 - Politikat e biznesit dhe 
3 - Formulari i Regjsitrimit të Biznsesit 
 
Suksese!

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni