World Vision Albania shpall të hapur: Fazën e preselektimit NO-061FY22 për biznese që ushtrojnë aktivitet në fushën "Evente, Workshop, trajnime dhe hoteleri" për zonën e Durrësit

You are here

Postuar: 11/02/2022

World Vision Albania shpall të hapur: Fazën e preselektimit NO-061FY22 për biznese që ushtrojnë  aktivitet në fushën  "Evente, Workshop, trajnime dhe hoteleri" për zonën e Durrësit.

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin: 

A-Dokumentat për preselektim: 

1. Certifikatë Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB)

2.. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni dokumentin bashkangjitur: "Formular regjistrimi Biznesi") 

3. Plotësoni formularin "WV Politikat pr biznesin" (dokumenti  bashkangjitur) 

Afati për pranimin e dokumentave të kërkuar është data 18 Shkurt 2022.

 • Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë. 

  B: Mënyra e aplikimit : 
  • në adresën e emailit 
  Procurement_Albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë) 
   

 • C: Shënime të rëndësishme: 
  1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilën oganizata do te punoj gjithnje. 

  2. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj . 

  3. Cdo aplikim qe nuk dorëzohet në adresën e emailit: Procurement_Albania@wvi.org,  nuk do te pranohet. 

  4. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet. 

  5. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: argen_cani@wvi.org ose nr.cel +355 684047433. 

  8. Pas kualifikimit në fazën e preselektimit procedohet më tej me kërkesën për ofertë (Formulari RFP) vetëm me bizneset e kualifikuar.

Ju mirëpresim. 
Suksese!

 

Tungjatjeta.al

 
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni