World Vision Albania hap tenderin: NO-107 FY22 “Transport udhetarësh në zonën e Korçës”

You are here

Postuar: 24/03/2022

World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e transportit të udhëtarëve në zonën e Korçës: Preselektim Tender NO-107 FY22 me objekt “Transport udhetarësh në zonën e Korçës”.

Afati për pranimin e dokumentave  është data 31 mars 2022.

Për më shumë informacion, ju lutem shihni dokumentat bashkëlidhur.

Ju faleminderit!

 

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni