Tender NO-048FY22 "Monitorimi i Medias"

You are here

Postuar: 15/04/2022

Organizata World Vision Albania po kërkon të informojë  stafin në baza të rregullta ditore përmes një raporti monitorimi  të mediave  që do të konsitojë në pasqyrimin  e lajmeve kryesore në Shqipëri dhe Kosovë në përgjithësi.

Raportimi do të ishte e preferueshme të jetë i ndarë në dy sesione: 

  1. Lajme Sociale e cila është një përmbledhje e lajmeve fokusuar në ato që trajtojnë çështjet e fëmijëve apo grupeve të cënueshme.   
  2. Lajmet kryesore të ditës - një pasqyrim i aktualitet (lajme të profilit ekonomik, politike, marrëdhënie ndërkombëtare, etj.).   

Së pari, ju lutem dërgoni ofertën tuaj financiare (me TVSH përfshirë) se sa kushton shërbimi mujor dhe sa kohë jeni të gatshëm të mbani këtë cmim mujor lidhur sa me lart (e preferueshme 2 vjet).

Gjithashtu jeni të lutur të sillni dhe një përshkrim të shkurtër të shërbimeve të tjera që ofroni  me kostot përkatëse në lidhje me monitorimin jo vetem të medias por dhe  në terma matjesh audience dhe KPI.
 
Së dyti në kuadër të procesit të preselektimit që departamenti i prokurimit ndërmerr për të kualifikuar bizneset/kompanitë në listën e bashkëpunëtorëve të WVA, nëse nuk keni bashkëpunar me World Vision Albania në 12 muajt e fundit ju lutem të plotësoni dhe dërgoni dokumentacionin si më poshtë, brenda datës 22 prill 2022.  

Formularet e mëposhtëm (2 formularë) duhet të plotësohen dhe duhet të dërgohen të firmosur në formatin PDF  vetëm (dhe tek asnjë e-mail tjetër) në adresën e e-mailit: Procurement_Albania@wvi.org

- WV KODI I SJELLJES SE FURNITORIT

- eng-shqip_FORMULAR REGJISTRIM Suppliers registration form.xlsx

Bashkë me ofertën financiare dhe 2 formularët e bashkëlidhur, jeni të lutur të dërgoni edhe: Niptin e subjektit,  një përshkrim si edhe listën e shërbimeve ekstra që mund të ofroni. 

Ju faleminderit dhe suksese!

 

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni