Raport për Zbatimin e Strategjisë së Luftës kundër Trafikimit të Personave dhe Planit të Veprimit 2014 - 2017

You are here

Postuar: 18/10/2016

Për vitin 2015, trendi i trafikimit të personave (femra, meshkuj, të rritur, të mitur, shqiptar apo të huaj) rezulton të jetë 109 Vikstima Trafikimi (VT)/Viktima të Mundshme Trafikimi (VMT), nga të cilët 38 VT dhe 71 VMT, 22 meshkuj dhe 87 femra, 61 të rritur dhe 48 fëmijë, 104 shqiptarëdhe 4 të huaj (2 britanikë, 1 filipinas dhe 1 kosovar).

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni