Preselektim/Tender NO-20 FY22 “Blerje mobiljesh për shkolla”.

You are here

Postuar: 14/04/2022

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e mobiljeve, kryesisht për shkolla: Preselektim NO-20 FY22 me objekt “Blerje mobiljesh për shkolla”.

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

A-Dokumentat për preselektim :

1. Certifikatë Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB Historiku)

2. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni doc.1 bashkangjitur- formular regjistrim biznesi)

3. Plotësoni Kodin e Sjelljes së Furnizuesit, politikat (doc.2 bashkangjitur WV politikat e biznesit)

  • Afati për pranimin e dokumenteve është  data 21 Prill 2022
  • Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë.

 

Mënyra e aplikimit :

• në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë).

 

Shënime të rëndësishme:

1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilët organizata mund të punojë gjithmonë.

2. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .

3. Çdo aplikim që nuk dorëzohet në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org, nuk do të pranohet.

4. Çdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet.

5. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: ardi_avdillari@wvi.org ose nr.cel 0692403629.

8. Fillimi i publikimit për aplikim fillon 14 Prill 2022- përfundon 21 prill 2022.

9. Pas kualifikimit në fazën e preselektimit, procedohet më tej me kërkesën për ofertë financiare vetëm me bizneset e kualifikuara.

 

Ju mirëpresim.

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni