Grante

Grante

You are here

 • Donatori: Bashkimi Evropian (BE) përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut (EIDHR)
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 06/2018 - 09/2021
 • Partnerët në zbatim: World Vision Albania (WVA) në partneritet me South East European Youth Network (SEEYN)
 • Donatori: Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ)
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 11/2020 - 03/2023
 • Partnerët në zbatim: World Vision Albania (WVA) në partneritet me Fondacionin “Fryma e Dashurisë - Diakonia Agapes (FSoLDA)
 • Donatori: Bashkimi Evropian (BE) nëpermjet Instrumentit për asistencë para- anëtarësimit (IPA II)
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 11/2020 - 11/2021
 • Partnerët në zbatim: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania
 • Donatori: Delegacioni i BE-së/ Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale në Mal të Zi Në kuadër të Programit IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Mali i Zi- Shqipëri 2014-2020.
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 12/2020 - 09/2022
 • Partnerët në zbatim: World Vision Albania (WVA) në partneritet me Organizatën New Horizon, Institucionin Publik Shkolla e mesme e kombinuar “Vëllazërim Bashkim” Ulqin dhe shkollën “Hamdi Bushati” në Shkodër
 • Donatori: Ambasada Britanike në Tiranë
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 1/2021 - 03/2021
 • Partnerët në zbatim: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania
 • Donatori: UNICEF Albania
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 04/2021 - 12/2021
 • Partnerët në zbatim: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania
 • Donatori: UNDP Albania
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 01/2021 – 07/2022
 • Partnerët në zbatim: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania
 • Donatori: Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri (IPA2018)
 • Data e fillimit/Data e përfundimit: 10/2021 – 02/2024
 • Partnerët në zbatim: World Vision Albania (WVA) në partneritet me Bashkinë Librazhd

Përzgjidhen 8 projekt-idetë më të mira të të rinjve shkodranë në fushën e turizmit

Përgatitja e çokollatave artizanale me amballazhim të personalizuar, gatime tradicionale, punime artizanale, ëmbëlsira të freskëta në zonën e Gucisë, apo një mini-bar që ofron pije freskuese dhe fruta  ishin disa prej 14 projekt-ideve në fushën e turizmit të prezantuara nga të rinj e të reja shkodranë në një aktivitet mes miqsh, përfaqësuesish të Bashkisë Shkodër, mësues dhe

Më Shumë

“No Drugs, Food Hub, a sustainable alternative for youth and the communities in Librazhd”

360 farmers in the area of Librazhd will be supported by the EU funded project 

Më Shumë

Të rrisim reziliencën

57 prindër në Bashkinë Krujë janë bërë pjesë e një trajnimi me fokus ndërtimin e praktikave të shëndetshme të prindërimit dhe të aftësive të nevojshme për të përballuar më mirë situatat e emergjencës në të ardhmen.

Më Shumë

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni