Kërkesë për shprehje interesi për ekspert/grup ekspertësh për "Vlerësimin e strategjisë 2019-2023 së World Vision Albania”.

You are here

Postuar: 25/05/2022

Kërkesë për shprehje interesi  për  ekspert/grup ekspertësh për "Vlerësimin e strategjisë 2019-2023 së World Vision Albania”.  

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë:

  • Kërkesën për pjesëmarrje duke përshkruar ekspertizën në shërbime të ngjashme me organizata kombëtare dhe ndërkombëtare.  
  • Curriculum Vitae.  

në adresën: procurement_albania@wvi.org   

Datat e aplikimit 25 maj 2022 – 10 qershor 2022 – TOR NO140 FY22 

 

_____________________________________________________________________ 

 

Request for expression of interest for expert/group of experts for "World Vision Albania 2019-2023- Strategy evaluation”.

All interested applicants should send: 

  • Request for participation describing expertise in similar services with national and international organizations. 
  • Curriculum Vitae. 

at the email address: procurement_albania@wvi.org  

Application dates 25 May 2022 - 10 June 2022 - TOR NO140 FY22

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni