Kerkese per njoftim ne Media_TOR NO87FY22

You are here

Postuar: 10/02/2022
  • Call for Application NO 87 FY22-Deadline February 21th 2022
Consultancy required on Assessment of financial literacy skills of farmers, identification of government programs and subsidies schemes, identification of programs focused on rural development, microfinance institutions services and products in these areas, and preparation of capacities development training materials  for farmers part of Building Secure Livelihood Program in Diber, Librazhd, Korce and Kurbin. 

-Thirrje për aplikim: NO 87 FY22- Afati I aplikimit 21 shkurt 2022. Kompani / ekspert për:

  • Vlerësim të  aftësive dhe kapaciteteve financiare të fermerëve                       
  • Identifikimi i programeve dhe skemave  qeveritare, programeve të fokusuara në zhvillimin rural, insititucionet e mikrofinancës , shërbimeve dhe produkteve  në zonë. 
  • Përgatitja e materialeve të trajnimit  për zhvillim të kapaciteteve të fermerëve pjesë e programit "Fuqizimin ekonomik të familjeve" që zbatohet në Diber, Librazhd, Korcë dhe Kurbin.

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni